Rólunk

Üdvözöljük Önöket internetes oldalunkon.

Reméljük felmerülő kérdéseikre megtalálják a választ, és sok hasznos információval szolgálhatunk.

Cégünket, mely 100%-ban magyar tulajdonban van, azzal a céllal alapítottuk, hogy világszerte megbízható és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, megkönnyítsük és egyszerűsítsük a szállítmányozással kapcsolatos teendőiket, problémáikat. Ezt munkatársaink szakmai hozzáértése, a szállítmányozás területén megszerzett több éves tapasztalat valamint fiatal csapatunk lendülete és segítőkészsége garantálja.
Nemzetközi kapcsolataink, széles szolgáltatási palettánk, illetve kiterjedt, minősített alvállalkozói törzsünk szavatolja a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szolgáltatást.

Ügyfeleink elégedettsége érdekében, komplex szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésükre, figyelembe véve az érdekeiket és elvárásaikat, ezért testre szabott megoldásokat kínálva, csak választaniuk kell a felkínált alternatívákból!
Hogy elősegítsük az Önök munkáját, csupán egy megbízási formanyomtatvány kitöltésére van szükség, és mi levesszük vállaikról a további intézkedések terhét, legyen az légi,- közúti,- vagy tengeri szállítás. Igény esetén, vállaljuk „charter” forgalmak bonyolítását, valamint tapasztalatokkal rendelkezünk speciális áruk szállításában is.

Köszönjük, hogy felkereste oldalunkat, reméljük hamarosan hozzájárulhatunk egymás üzleti sikereihez!