Telefon+36 29 789 063
Emailcargo@globalfs.hu
Nyitva tartásH-P 8:00-16:30
Ajánlatkérés

Rólunk

  |   Rólunk

Üdvözöljük!

Cégünket 2005-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy világszerte megbízható és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek és megkönnyítsük a szállítmányozással kapcsolatos feladataikat. Munkatársaink szállítmányozás területén megszerzett több éves tapasztalata garantálja, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szolgáltatást tudjuk nyújtani a meglévő és a leendő Ügyfeleink számára. Ennek érdekében minden esetben komplex szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésükre.

Köszönjük, hogy felkereste oldalunkat és reméljük, hogy hamarosan hozzájárulhatunk egymás üzleti sikereihez. Let’s grow together! – ahogy a mottónk is mondja

Imgslider

Légi szállítmányozás

Cégünk a globális partnerhálózatának és fejlett logisztikai rendszerének köszönhetően légi szállítmányozási szolgáltatásunk átfogó megoldást kínál az Ön légi szállítási igényeinek kielégítésére.

Bővebben

slider

Tengeri szállítmányozás

Rugalmas, személyre szabott tengeri szállítási szolgáltatásokat nyújtunk annak érdekében, hogy az Önök áruja gazdaságosan, megbízhatóan háztól-házig célba érjen a legtávolabbi országokba is
.

BŐVEBBEN

slider

Közúti szállítás

Személyre szabott közúti áruszállítási szolgáltatásunk megoldást nyújt a leggyorsabb vagy a leggazdaságosabb útvonal kiválasztásában annak érdekében, hogy árujuk gyorsan, gazdaságosan háztól-házig célba érjen bárhova Európán belül.

BŐVEBBEN

slider

Vasúti szállítmányozás

A Global Freight Services Kft. vasúti szállítmányozást is kínál a transzeurázsiai útvonalon, amely összeköti Kínát és Európát. Ez az intermodális kapcsolat egy vonzó alternatíva a megszokott fuvarozási módok mellett.

Bővebben

slider

Vámügyintézés

Tapasztalt vámügyintézőink biztosítják az Önök számára a rugalmas és személyre szabott vámügyintézést. Cégünk rendelkezik AEO minősítéssel.

BŐVEBBEN

slider

Raktárlogisztika

Cégünk komplex logisztikai szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a raktározás területén is.


BŐVEBBEN


WE PROVIDE FASTEST & AFFORDABLE CARGO SERVICES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

kezelt küldemény
ügyfél világszerte
célállomás
éve a piacon