Rugalmas, személyre szabott tengeri szállítási szolgáltatásokat nyújtunk annak érdekében, hogy az Önök áruja gazdaságosan, megbízhatóan háztól-házig célba érjen a legtávolabbi országokba is.

Heti indítású teljes- és gyűjtő konténeres megoldásokkal állunk rendelkezésükre, hogy küldeményeik a leggazdaságosabban jussanak el a célállomásokra. Kapcsolatban állunk a világ valamennyi vezető hajóstársaságával, illetve több száz partneriroda garantálja Önöknek a megbízható és pontos szállítást világszerte export-import esetén egyaránt.

Gyűjtő szállítások esetén megoldást kínálunk direkt gyűjtő szállításra is, amely azt jelenti, hogy az USA és a Távol-Kelet főbb kikötőiből közvetlenül Budapestre érkezik a tengeri konténer és itt történik meg a konténernyitás. Ezen szolgáltatásunk kedvező díjak mellett biztosítja a rövid tranzit időt és a legmagasabb árubiztonságot. Természetesen van megoldásunk hamburgi és koperi átrakásos szállításra is, biztosítva az igény szerint felmerülő első EU kikötőben történő vámkezelés lebonyolítását is.

A tengeri szállítás legnagyobb előnye, hogy ezzel a megoldással a juthat el a leggazdaságosabb módon küldeménye a kívánt helyre.

Konténer méretek

Online ajánlatkérés